Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Mapping na ścianie ratusza na rozpoczęcie Dni Gorlic. Było naprawdę niesamowicie

Mapping na ścianie ratusza na rozpoczęcie Dni Gorlic. Było naprawdę niesamowicie

Borussia pokonała PSG. Zaliczka przed rewanżem na Parc des Princes

Borussia pokonała PSG. Zaliczka przed rewanżem na Parc des Princes

Polecamy

Zaskakujący komunikat w Messengerze o ustawieniu kodu PIN. O co chodzi?

Zaskakujący komunikat w Messengerze o ustawieniu kodu PIN. O co chodzi?

Zamiast do sałatki nałóż go na włosy, a staną się mocne jak nigdy

Zamiast do sałatki nałóż go na włosy, a staną się mocne jak nigdy

Fałszywa strona BLIK kradnie pieniądze – nie daj się oszukać!

Fałszywa strona BLIK kradnie pieniądze – nie daj się oszukać!