ZSRCKU w Kościelcu jest jedyną szkołą w Polsce, która bierze udział w "Dniu z Podravką" po raz trzeci. To wyróżnienie dla placówki, ale także ogromna szansa dla młodzieży, która może skorzystać z warsztatów i uczyć się od najlepszych.
Tym razem do Kościelca zawitał kucharz Marcin Jabłoński, który wprowadzał uczestników w tajniki kuchni śródziemnomorskiej. Były więc świeże ostrygi, krewetki a nawet homar. A wszystko to ozdobione produktami Podravki.
A my mamy dla Was niespodziankę. Szczegóły już wkrótce.
Kolo.naszemiasto.pl Dołącz do naszej społeczności na Facebooku!
Gazeta Lubuska. Winiarze liczą straty po przymrozkach.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?